"Nothing brings people together like GOOD FOOD"    

Referenties

re·fe·ren·tie (de; v; meervoud: referenties, referentiën) 1- het refereren 2- (vermelding van) personen die inlichtingen over iem. kunnen geven

Huwelijk Arjan en Tessa

De hapfabriek heeft onze catering volledig verzorgd tijdens onze bruiloft bij Tielens en Tielens in Hoeven! Wat was het fantastisch!!! De voorbereidingen waren al super top, genoeg keuze, ze staan overal voor open! De dag zelf kwamen we niks te kort, genoeg van alles, erg leuke aankleding, goede bediening en uiteraard was het eten heerlijk!!! Bedankt dat jullie op onze onvergetelijke dag alles zo goed geregeld hebben, we kunnen het iedereen aanbevelen!   


Marloes

Wat hebben wij een geweldige avond gehad mede dankzij de Hapfabriek. Wij hadden gekozen voor het buffet. Elke gast heeft tot 3x toe opgeschept. Het was echt heerlijk. Natuurlijk voor ons ook erg fijn om de afwas met de meiden mee te kunnen geven ;) Echt een aanrader! Ria Huls

Bedankt Hapfabriek voor het verzorgen van ons feest afgelopen zondag. Alles perfect geregeld en verzorgd. Heerlijk eten en lekkere hapjes. Bedankt!! Sef en Ria 
Nieuwjaarsborrel Rabobank West-Brabant Noord"Meiden bedankt voor de hippe, stoere en heerlijke hapjes tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst. Voor ons een lekkere start van het nieuwe jaar. Succes verder! 


 

Kerstlunch Future Electronics Breda

"Het was allemaal perfect. Lekker gegeten en geen rompslomp met servies en bestek en met afwas en dat soort zaken. Kortom voor herhaling vatbaar. 

Groeten en bedankt, Roland


 

Kersthapjes

Irena: "De hapjes zijn erg goed bevallen!" 

 
Brute broodjes lunch
OBS De Leest 

Karin: "Het was heerlijk"

Angelique: " Was erg lekker"

Janny: "Heerlijke lunch dames!"

 

 

 

 

 

 

 

Brute bio lunchbuffet
Bettinehoeve BV

 

 

Sybren: "Ladies, was heel goed bevallen ja. Ik weet zeker dat we er nog vaker gebruik van willen maken. Tot binnenkort!"

HAPklaar diner & lunch + HIP HAPjes
Skin & Care / LaDress

Dames van LaDress: "Zoiets lekkers hebben we nog nooit geproefd. Heel origineel!" Moederdag ontbijtjes 2015

Cathy:" Super genoten ervan; bedankt meiden!!!"

Linda: "Was echt lekker, we hebben er van genoten"

Chantal: "Het was heerlijk!!!"

Cynthia: "Het ontbijt was heerlijk"

Nathalie: "Het was heerlijk!"

Ester: "Wow dat ziet er geweldig uit!!"

Karin: "Ik ben ervan aan het genieten"

Hilda: "Bedankt het was heerlijk"

Gerry: "Genieten van mijn Moederdag ontbijt, mmmmm lekker!!!"


Barbecue's 

Kees: "Hebben gister heerlijk zitten bakplaten met dertien personen. We hebben dit laten verzorgen door de dames van Hapfabriek. Nou dames tot volle tevredenheid van ons allemaal, prima verzorgd, niets mis mee. Dus tot de volgende ronde, en BEDAAAANKT"

Desiree: "Het was super bedankt meiden"

Gerry: "Mede dankzij jullie was het Toon Thijs Tennistoernooi weer een hele gezellige dag!"

Ingeborg: "Het was zalig, alles was top, maar helemaal fan van jullie zelfgemaakte kruidenboter, die "roze" salade en fetadip!!! De kids overigens ook!"

Saskia: "Helemaal mee eens! Heerlijk gegeten en ook onze kindjes hebben van al het lekkers mee gesmuld. Volgend jaar weer. Bedankt!!

Jasmijn: "De salades waren verrukkelijk... vlees super mals... en de zelf gemaakte kruidenboter.... Ik moet de complimenten overbrengen van een aantal gasten. Trots op jullie!"

Mandy: "Ladies van Hapfabriek, super bedankt voor het regelen van de barbecue!! Iedereen was vol lof over het eten en de presentatie!!"

Hapjes

Dewi: "Bedankt voor de goede zorgen gisteren! De gasten en ikzelf hebben enorm genoten van de HAPjes... Ze zijn allemaal op, dus dat zegt al iets! Vooral de balletjes vielen in de smaak. Mede door jullie hapjes was het een geslaagd examenfeest, dankjulliewel"

Chantal: "De hapjes waren super! Top werk meiden! Thanx!"
Verzorgde feesten & borrels

Louis: "Het is een knalfeest geworden, mede dankzij jullie formule en inzet. Onze welgemeende complimenten, voor jullie, en natuurlijk ook de kok.

Johan: "Het feest was zeer geslaagd. Erg bedankt voor jullie inzet daarvoor. Jullie hebben het heel goed gedaan."

Rachel: " Het was prima geregeld."


 
 
 
E-mailen
Bellen